Christmas Weekend ramvol kerstgezelligheid!

Met de bergen sneeuw die afgelopen dagen is gevallen is men klaar om zich helemaal in de sfeer van Kerstmis onder te dompelen. Althans, tijdens het Christmas Weekend zijn voldoende ingrediënten aanwezig om die speciale sfeer op te snuiven. Ja, je leest het goed: een heel weekend vol activiteiten. Was er vorig jaar alleen een speciale kerstkoopzondag, dit jaar staat er een compleet kerstweekend op het menu.
“You’re invited to the Christmas Party of the Year”, geeft Ingrid Hollewand in november al aan. Ze spreekt namens de groep ondernemers die zich inspant om het centrum van Heino net voor de kerst te laten spetteren.
Het Christmas Weekend begint op vrijdag 15 december met de gezellige Winterfair bij Bij Ne9eN waaraan wederom zo’n veertig tot vijftig standhouders deelnemen. Een levendige kerstmarkt waarin je tegen de laatste kerstkoopjes aanloopt maar ook met een ander uniek product naar huis kunt gaan. “Een mooie mix van commercie en huisvlijt”, noemt Annelies Borgers het die vermeldt dat aan de inwendige mens (snert, warme chocolademelk, boerenkool met worst en glühwein) wordt gedacht en dat er ook live muziek (de band Gewoon Gezellig) is. De kerstkoopzondag is dit jaar extra feestelijk dankzij het initiatief van meubelstoffeerder Nico Neplenbroek. Hij kwam op het geweldige idee de winkels in het centrum te voorzien van een houten huisje met kerstverlichting. Het zorgt voor een bijzondere ambiance waarin ook de Kerstman zich thuis voelt. Geniet van kerstmuziek die uit de speakers klinkt en ook live wordt gespeeld door de muziekverenigingen Ons Genoegen (Heino) en Salland (Lierderholthuis). Geniet van het geluid dat stoere mannen produceren met hun Midwinterhoorns. Geniet van de levende kerststal bij de Nicolaaskerk, de levende kerstboom en de kerstkraampjes op het 14 april plein. En geniet van de marshmallows, snoep en poffertjes van de wielergroep Heino d’HuZes. Kortom, geniet van Heino in kerstsfeer!

About Author

administrator