Contact

De apotheker(s) en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen.

U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Waarom Apotheek Heino:

– Goede Farmaceutische Zorg

– Goede en snelle Service

– 24/7 via mijngezondheid.net

– 24/7 via de Buren

– Laagdrempelig

Nu gesloten
Monday 8:00am - 5:30pm
Tuesday 8:00am - 5:30pm
Monday 8:00am - 5:30pm
Wednesday 8:00am - 5:30pm
Thursday 8:00am - 5:30pm
Friday 8:00am - 5:30pm
Saturday 9:00am - 12:00am
Sunday Gesloten
Lokale tijd 10:01pm
Social Media:

Register

You don't have permission to register