Nieuwe winkel voor de Boni Heino

Van een locatie waar al tientallen jaren een supermarkt is gevestigd naar een volledig nieuw pand. Woensdagochtend werd dat realiteit voor de Boni Heino. De nieuwe winkel, op de hoek van de Canadastraat en de Paalweg werd feestelijk geopend. Rond de klok van 9:00 uur opende bedrijfsleider Edwin Noordenbos samen met Algemeen directeur Bouke van der Wal de winkel.

“De reacties van de klanten waren bijzonder positief en werden met trots door de medewerkers van Boni Heino aangehoord.”, zo schrijft de Boni op haar website. “Met de nieuwe winkel is Boni klaar voor de toekomst in Heino. De winkel is niet alleen een stuk groter geworden, maar het parkeerterrein voor de winkel beschikt over meer plaatsen dan voorheen. Door dit grotere winkeloppervlak kunnen we een ruimer assortiment voeren dat met name op de versafdelingen terug te zien is.”

Nieuw is ook dat er een slijterij is bijgekomen, en er wordt ook een stomerijservice aangeboden. Door het grotere winkeloppervlak zijn de gangpaden ruimer, maar kan er ook een groter assortiment worden aangeboden.

About Author

administrator