Contact

Home   /   Onze leden

Wij zijn Bakkerij van der Most. Een brood- & banketbakkerij waar 99% van het assortiment op ambachtelijk wijze en met passie wordt vervaardigd. Ons assortiment loopt uiteen van brood en banket tot aan chocolade en het verzorgen van lunches. Daarnaast zijn wij dé (enige) bakker van het streekproduct uit het Vechtdal: de Dalfser Mop. En zijn wij in 2012 bekroond met de titel ‘Bakker met Ster 2012’.

Elke dag maken wij (di)verse brood- & banketspecialiteiten voor onze winkels, diverse zorginstellingen, supermarkten en horecabedrijven. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers én omdat wij werken met grondstoffen van zeer hoge kwaliteit.

Bakkerij van der Most heeft zes winkels en één bakkerij. Vanuit deze bakkerij worden de winkels, in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen, Zwolle en Raalte, meerdere keren per dag beleverd met producten die vers voor u uit de oven komen. Daarbij geldt dat producten die om 06:00 uur uit de oven komen om 08:00 in de winkel liggen. Verser kan toch niet?

Onze categoriën:
BBQ brood
Brood
Lunch & Lekkernij
Gebak & Koeken
Taarten en vlaaien
Chocolaterie
Streekproducten
Dalfser moppen
Stoete
Geschenken
Glutenvrij

Maandag 8:30am - 6:00pm
Dinsdag 8:30am - 6:00pm
Woensdag 8:30am - 6:00pm
Donderdag 8:30am - 6:00pm
Vrijdag 8:30am - 6:00pm
Zaterdag 8:00am - 5:00pm
Zondag Gesloten
Lokale tijd 7:53am
Social Media:

Register

You don't have permission to register