Contact

Home   /   Onze leden

Hip & Zo Mode is een bijzondere dorpswinkel die een gat in de markt lijkt te hebben aangeboord. Het geheim zit ‘m in dit geval in de collectie. Als je bij Hip & Zo Mode gaat winkelen, dan weet je zeker dat je slechts een paar mensen met dezelfde outfit kunt aantreffen. “We doen onze inkopen in kleine winkeltjes die zijn verenigd in het Confectiecentrum in Amsterdam. Dan gaan we echt winkel in winkel uit op zoek naar de beste kwaliteit tegen de mooiste prijs. En we gaan regelmatig omdat we kleine hoeveelheden inkopen en ons assortiment regelmatig willen wisselen”, aldus Daniëlle en Jacqueline die hun klanten niet alleen uit Heino halen, maar uit de wijde omgeving.

De samenwerking met het Confectiecentrum in Amsterdam bevalt bijzonder goed, maar dat wil niet zeggen dat Hip & Zo Mode helemaal merkloos door het leven gaat. Sterker nog: het nieuwe onderkomen tegenover het Marktplein met al z’n parkeerplaatsen biedt de ruimte om het assortiment van de ‘huismerken’ G-Maxx, C&S en Alife and Kickin uit te breiden. “En voor de dames met een iets grotere maat is het goed om te weten dat we nu ook een aantal hardlopers aanbieden in de maten 44 tot en met 48.”

Niemand hoeft dus drempelvrees te hebben om bij Hip & Zo naar binnen te stappen. “Voel je vrij om rustig rond te kijken en als je niets van je gading vindt, ga je gewoon weer weg en kom je eventueel later nog eens terug.”

Dorpsstraat 23A, 8141 AH Heino, Nederland

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30am - 6:00pm
Woensdag 9:30am - 6:00pm
Donderdag 9:30am - 6:00pm
Vrijdag 9:30am - 8:00pm
Zaterdag 9:30am - 5:00pm
Zondag Gesloten
Lokale tijd 9:25pm
Social Media:

Register

You don't have permission to register