Contact

Home   /   Onze leden

Kapsalon Magnifique Raalte | Heino | Zwolle | Ommen

Goed gevoel Wij begrijpen dat mensen die tevreden zijn over hun uiterlijk een beter gevoel over zichzelf hebben. Een bezoek aan een salon van Magnifique is een bijzondere ervaring, die bijdraagt aan het goede gevoel van jou als klant, dat is onze missie.

Personalisering Klanten van Kapsalon Magnifique verdienen speciale aandacht. Bij elke behandeling inventariseren wij dan ook eerst uitgebreid jouw wensen. Deze inventarisatie staat aan de basis van een advies op maat met betrekking tot jouw kapsel, haarkleur en bijpassende styling- en verzorgingsproducten van Matrix en Nioxin. Ben je vaste klant, dan profiteer je van extra voordeel met de haarpuntenpas.

Expertise Dankzij ons uitgebreide opleidingsprogramma ben je bij Magnifique verzekerd van gepassioneerde haarstylisten. Experts die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartrends en haarmode. De haarproducten van Matrix, Chi en Biosilk, enkele producten van Nioxin en natuurlijk de beste gel die er bestaat de Lagoom Jam van Goldwell en de nieuwste knip- en kleurtechnieken onderstrepen het hoge niveau van onze kapsalons.

Prestatie Doordat onze medewerkers volgens een vaste formule werken, weet je bij Magnifique precies waar je aan toe bent. Naast een persoonlijk advies en vakkundige behandeling, kun je ook rekenen op heldere prijsafspraken. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je behandeling, dan horen wij het graag. Wij vinden altijd een passende oplossing. Want bij Magnifique zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00am - 5:30pm
Woensdag 9:00am - 5:30pm
Donderdag 9:00am - 5:30pm
Vrijdag 9:00am - 8:00pm
Zaterdag 8:30am - 2:00pm
Zondag Gesloten
Lokale tijd 11:36am
Social Media:

Register

You don't have permission to register