Contact

Home   /   Onze leden

Wilt u scoren met uw reclameboodschap en onder de aandacht komen van een breed lezerspubliek? Dan is adverteren in het Weekblad voor Salland een uitstekende keuze. Informatie en nieuws uit de lokale omgeving, aansprekende lezersacties, inspirerende themabijlagen en wervende vacaturepagina’s vormen een decor waarbinnen uw advertentie zeker opvalt.

In de regio Salland / Twente / Achterhoek leest 81% van de vrouwen wekelijks de Wegener huis-aanhuiskranten. Daarnaast bekijkt 81% van de boodschappers en 79% van de huiseigenaren in deze regio wekelijks de Wegener huis-aan-huiskranten.

Op onze site www.weekbladvoorsalland.nl kunnen gebruikers niet alleen redactionele nieuwsberichten lezen, maar kan de gebruiker ook sterk invloed uitoefenen op de inhoud van de site door zelf artikelen te plaatsen, al dan niet aangevuld met foto’s en filmpjes.Naast lokaal nieuws kunnen bezoekers ook evenementen opzoeken in de meest complete lokale agenda, online bladeren in het krantenarchief en nog veel meer.

Wij als media-adviseurs helpen u graag uw doelstellingen te realiseren. Bereik is immers de sleutel tot uw succes!

Tevens zijn wij, in deze regio, m.i.v. 1 augustus uw aanspreekpunt voor het plaatsen van advertenties in De Stentor al dan niet in combinatie met het Weekblad voor Salland

Maandag 9:00am - 5:00pm
Dinsdag 9:00am - 5:00pm
Woensdag 9:00am - 5:00pm
Donderdag 9:00am - 5:00pm
Vrijdag 9:00am - 5:00pm
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Lokale tijd 9:46am
Social Media:

Register

You don't have permission to register