Marktzicht en Buuffie’s slaan handen ineen en gaan gezamenlijk bezorgen

In tijden van nood komen de mooiste initiatieven bovendrijven. Facebook staat er vol mee. Op landelijk niveau, maar zeker ook op de schaal van Heino. Eén va de mooiste voorbeelden is de samenwerking tussen Eetcafé Marktzicht en Buuffie’s Proeflokaal.

De horecaetablissementen slaan de handen ineen en gaan gezamenlijk lunchgerechten bezorgen. De samenwerking komt natuurlijk voort uit de sluiting van beide zaken als gevolg van de coronacrisis. “We kwam op het idee nadat Ingrid Elshof van Fleurissant lokale ondernemers aanbood om mee te liften op haar bezorgdienst. De onderlinge verstandhouding tussen de horecazaken in het centrum van Heino was altijd al goed, maar deze service laat nog meer zien van onze collegialiteit”, vertellen Marlinde Baarslag van Buuffie’s en Bianca van der Weide van Eetcafé Marktzicht.

Laatstgenoemde begon vorige week al met de mogelijkheid om warme maaltijden af te halen. Die service blijft bestaan en wordt nu uitgebreid door van vrijdag tot en met maandag tussen 12.00 en 15.00 uur lunches te bezorgen. Buuffie’s verzorgt de belegde broodjes, Pokébowls, maaltijdsalades en vijf smaken ambachtelijk roomijs. Marktzicht verzorgt patat en snacks.

Bestellen kan telefonisch of via een what’s app bericht. Je kunt de bestelling afhalen of het wordt bezorgd per fiets of met de auto. “Zo kan het dus gebeuren dat Buuffie’s kroketten van Marktzicht bezorgt of Marktzicht een salade van Buuffie’s”, vertellen de ondernemers.

Samenvatting van de service:
Vrijdag tot en met maandag tussen 12:00 en 15:00 uur
Afhalen of bezorgen; vooruit bestellen graag!
Bestel voor Marktzicht via 06-17044759
Bestel voor Buuffie via 06-17127373
Per bedrijf wordt per ‘Tikkie’ de betaling geregeld
Bezorgen in april gratis in Heino. Lierderholthuis en Laag Zuthem in overleg.
Bij zowel afhalen als bezorgen worden de regels van het RIVM gehanteerd.

Register

You don't have permission to register